Şırnak Haber

   

Anasayfa   I   İletişim   I   Şikayet Dilek   I   Açılış sayfası yap   I    Sık kullanılanlara ekle  

   

 TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK     MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...    MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.    “TEFECİLER VE TEFE TÜFE ÜZERİNE…!”EDİ BESE…!    FİNAL FARKI...  

 
   
 
        Güneydoğu
        Türkiye
        Dünya
        Politika
        Ekonomi
        Eğitim
        Spor
        Sağlık
        Bilim Teknoloji

 

 

        Çok Okunalar

  TOKİLERİN KURA ÇEKİM TARİHİ BELİRLENMELI ARTIK

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MUSİAD'TAN AÇIKLAMA...

  MAÇ TARİHİ BELLİ OLDU.

 

 

PLAKET YERİNE PRİM MUAFİYETİ VE FAİZ İNDİRİMİ MEMNUNİYET YARATTI

 

15.5.2009 14:26:00

Sosyal Güvenlik Kurumu Ticaret Ve Sanayi Odasını Memnun Etti. Mükellefler Adına Memnuniyetini Dile Getiren TSO Başkanı Osman Geliş, Şırnak Sosyal Güvenlik Kurumunun Çalışmalarından Dolayı Memnun Olduklarını İfade Etti.

 

 

G.ŞIRNAKHABER- TSO’dan yapılan açıklamada; “Şırnak sosyal güvenlik kurumu diğer kurumlar gibi personel ve çeşitli sıkıntılar içinde en güzel hizmeti verdiğine inanıyorum sosyal Güvenlik kurumu yeni bir yapılandırma içine girmiştir. Bu kurum tüm bileşenlerine aynı ölçüde hizmet verebilmesi için belirli bir süreye ihtiyaç vardır. Sosyal Güvenlik Kurumu'nu yediden yetmişe tüm paydaşlara tanıtmak, reformları anlatmak, daha önceki Sosyal Güvenlik Kurumlarının olumsuz imajını ortadan kaldırarak, bu kurumun görevidir. Biz STK ler olarak üyelerimizde kurumun daha fazla çalışabilmesi için primlerini zamanında ödemeleri ve bu görevi zamanında yapan kişilerinde bu gün ödüllendirildiğini görmek bizleri sevindirmiştir.

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir zamanda TSO Başkanı Osman GELİŞ plaket yerine prim muafiyetlerinin getirilmesi faiz oranlarının makul bir duruma getirilmesi veya belirli bir süre alınmamasını SGK den özelikle istiyoruz. Böyle bir düzenleme beraberinde ticari hareketlilik getirecektir.“dedi.                                                                                                   

Ülkemizin birçok alanda önemli değişim ve dönüşüm süreçlerinden geçmekte olduğunu hep beraber gözlemlemekteyiz. Bu gözlemlemelerimiz bir kez daha göstermiştir ki, hayatta değişmeyen tek olgu değişimin kendisidir. Söz konusu değişimin başında sosyal güvenlik gelmektedir. Sosyal güvenlik reformu olarak adlandırılan bu süreç; sosyal sigortalar, sağlık, sosyal yardımlar ve kurumsal yapıdan oluşan dört temel bileşenden oluşmaktadır. Bu dört alanda yapılan ortak şey norm ve standart birliği sağlamak ile birlikte tek çatı altında hizmet vermektir.

 İşte bu tek çatı sürecinin ürünü olan Sosyal Güvenlik Kurumu; SSK, Emekli Sandığı ve Bağ-Kur'u bir araya getirmiştir. Bu birleşme ülke nüfusunun tamamını kucaklayan bir sistemi de beraberinde getirmiştir” Bu kurumu ve tüm çalışanları kutlar Başarılar dilerim” dedi.

 

 

 

 

 

        Yorumlanan Haberler

 

        Şırnak'ta Hava Durumu

ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU  ŞIRNAK'TA HAVA DURUMU

 

        Yararlı Linkler

T.C.Kimlik Numarası

Emekli Sandığı İşlemleri

Vergi Kimlik No.

SSK İşlemleri

BAĞKUR İşlemleri

Resmi Gazete

 

        Site İçi Arama

 

        Ziyaretçi Sayımız

2337961

 

 
 
 
 

 

Gelişen Şırnak Haber

Adres: Atatürk Mah. Bayındırlık Eski Binası Tel-Faks :+90 486 216 58 88 Merkez / ŞIRNAK - Türkiye
© Copyright Şırnak Haber 2004 Tasarım:Faruk GÜNEŞ

Şırnak Haber